Klasa: Doombringer
Klan: Bractwo Feniksa
Imię Postaci: Malus
Wiek: 23 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 22 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Chorzów
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 Baium
Chcialem poinformowac iz Wujaszek Baium Zachorowal i nie chce z nikim gadac a teraz jasniej
nie da sie z nim porozmawiac/obudzic a zamiast rozmowy postac nasza idzie w levo za posag i teleportuje sie do Aden probowalem 3x za kazdym razem to samo
Mysle ze nie tyczy sie to tylko mnie i nie tylko ja czekam na naprawienie wyjasnienie tej dziwnej sytuacji
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009
Stalem przed nim stargetowalem potwierdzilem i momentalnie postac poszla mi w levo za pomnik i TP do Aden robilem to trzy krotnie za kazdym razem to samo sojusznikowi zrobilo sie to samo wiec watpie ze robilem to zle cos nie tak
CO znowu go zabiliscie Bez przesady prosze Radnego o sprostowanie bo zaczynam sie juz irytowac 5 tydzien teraz bede czekac na niego a juz sie cieszylem rano ze go zastalem wkoncu to zas cos nie tak bylo
Ostatnio zmieniony przez Mahero Wto 27 Paź, 2009, w całości zmieniany 2 razy
Klasa: Evas Saint
Klan: Baium Helpers
Sojusz: Grant RB
Imię Postaci: Heler of Baium
Tytuł: Baium Guard
Wiek: 18 Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 28 Postawił 15 piw(a)
TO NIE MY!
Har źle do niego podchodzisz do Baiuma z przodu jak ja dzis koło 11 go budziłem i nic sie mie nie stało?
Z tego co wiem ubiło go Forti i Feniksy to z nimi rozmawiaj.
Sorith to wiemy ale dlaczego takie problemy z obudzeniem go ?? to nie zbieg okolicznosci rano przed robota chcialem go obudzic i opisalem co bylo
Bedac w robocie dostalem smsa "nie spiesz sie i tak baium zbugowany jest czas" przychodze a on zabity jakies racjonalne Wyjasnienie moze faktycznie cos trzeba jakos specjalnie zrobic i starzy wyjadacze juz wiedza jak sie dokladnie co do centymetra ustawic
_________________ "Moim atrybutem nie jest ilość zwycięstw... Ani także moc, którą niszczę wrogów swych... Jest nim ostra głownia mego miecza."
Klan: Radni
Imię Postaci: Sorith
Wiek: 21 Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 1111 Piwa: 241/8 Skąd: Wrocław
Opuściłeś Boss Zone więc przeniosło cię do miasta. Widocznie za posągiem już się gdzieś kończy.
Ja go budziłem jakiś tydzień temu bez najmniejszych problemów. Nie było żadnych poprawek więc nic się z tym nie zmieniło. Wystarczy podejść z przodu jak najblizej tego progu i obudzić go.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum