Alternatywny download dla osób które posiadają słabsze łącza i nie są w stanie pobrać całego klienta na raz a także dla osób które szukają innego źródła pobierania niż te podane na oficjalnej stronie gry Lineage 2. Klient jest podzielony na 21 części (partów) po 200 MB i wrzucony na serwery rapidshare. Archiwa zawierają dane naprawcze, wiec nie powinno być problemów z ich rozpakowaniem. Pliki są wrzucone na konto premium tak że nie powinny być usunięte.
Jeżeli ktoś nie chce pobierać każdego pliku ręcznie może skorzystać z jakiegoś programu do pobieranie plikw z Rapidshare, przykładem jest jDownloader. Można go pobrać np. tu: http://download.chip.eu/p...pl_3786460.html Po pobraniu programu należy go rozpakować i uruchomić.
Krotka instrukcja:
Po uruchomieniu programu i zaktualizowaniu należy, przekopiować powyższe adresy z rapidshare i kliknąć na zielonego plusa:
Jeżeli przekopiowaliśmy wcześniej linki po kliknięciu pojawią się one automatycznie w oknie kótre wyskoczy, jeżeli nie należy je tam wkleić i kliknąć na OK:
Pojawi się kolejne okno, w które należy wypełnić na wzór poniższego przykładu:
Po wypełnieniu należy kliknąć na "Zaakceptuj Wszystkie" i kliknąć strzałkę zaznaczoną na poniższym obrazku.
Po kliknięciu wyskoczy regulamin który należy (przeczytać ) i zaakceptować:
Po zaakceptowaniu powinien zacząć się proces pobierania z Rapidshare, czyli oczekiwanie na bilet i system kolejkowy. Program po pobraniu wszystkich partow rozpakuje archiwum automatycznie. Oczywiście jeżeli ktoś posiada konto premium na RapidSharze może wpisać dane do programu przez co przyspieszy się proces pobierania.
Jeżeli ktoś chce aby usuneło pliki archiwum po rozpakowaniu należy wejśc do:
Dodatki -> JD-Unrar -> Ustawienia
W zakładce Ogólne zaznaczyć "Osuwać archiwa po udanym wypakowaniu?"
W razie pytań lub roblemow prosze pisać w tym temacie.
Klasa: Human Knight
Klan: Pogrzebacze
Imię Postaci: Thahard
Wiek: 31 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 13 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wrocław
Wysłany: Sob 23 Maj, 2009
Wszytko działa jak należy. Polecam tylko wyłączyć auto rozpakowanie, i załączyć sprawdzanie błędów, a potem przed rozpakowaniem naprawić błędy rar`em tylko w ten sposób udało mi się rozpakować bez problemów inaczej wystąpiły w archiwum 1,17,18,20.
p.s. i polecam programik, ściągnął bardzo szybko szybciej niż innymi programami.
Klasa: Storm Screamer
Klan: Bractwo Feniksa
Imię Postaci: Tallia
Wiek: 19 Dołączyła: 22 Mar 2009 Posty: 9 Postawił 1 piw(a)
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009
Mam problem z Instalacja... Gdy włączam "setup" z partii 1 pojawia się komunikat aby włożyć "disk 1"... co zrobić?? trzeba to wszystko rozpakować i dopiero??
[ Dodano: Pon 22 Cze, 2009 ]
Pomoże ktoś?? w czasie instalacji gry wyskakuje prośba włożenia dysku 1...
Proszę o pomoc nie wiem co mam zrobić żeby to działało...
Już mi się z instalacja udało. teraz jednak mam problem z uruchomieniem gry. Gdy włączam L2 wyskakuje błąd "nie znaleziono punktu wejścia ?logf@FOputDevice@@QAAXPBGZZ w bibliotece Core.dl "
Musi dojść do końca, prawidłowo powinno zająć to 1-3 min.
Jeżeli coś pobiera to oznacza że masz złą wersje l2 bądź brak Ci jakiś plików.
Poczekaj aż dojedzie do końca.
Ile u Ciebie Erihs trwał Check files?? U mnie już godzinę ponad i pojawiła się dopiero milimetrowa czerwona kreska... Pliki animations ściągają się najdłużej...
Ile u Ciebie Erihs trwał Check files?? U mnie już godzinę ponad i pojawiła się dopiero milimetrowa czerwona kreska... Pliki animations ściągają się najdłużej...
ja swój włączyłem w niedziele rano koło pólnocy i poszedłem spać (miałem gracie part 2)- jak sie obudziłem po 8 to już l2 bylo w wersji final(więc nie wiem, ile trwał sam check, a ile update) łacze mam neozdradowe 512mb o ile sie nie myle...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum