Witam!
Wiem, że początki mogą być trudne, a nawet czasem zniechęcające. Każdy jednak z naszych alowiczów potwierdzi, że po pewnym czasie wspomina się je z najmilej i poniekąd z łezką w oku.
Są jednak sytuację, gdzie czujemy się samotni lub zupełnie bezsilni wobec problemów jakie przed nami stawia świat. Wtedy właśnie najlepiej przełamać wrodzoną nieśmiałość i poprosić o pomoc inną osobę.
Oto imiona postaci w grze, które chętnie będą Wam służyć radą i pomocą.
8. Kanały rozmów
Whisper - Szept. Do pisania na nim używamy " na kanale ogólnym po czym wpisujemy imię gracza(tylko raz, później automatycznie po naciśnięciu " imię się pojawi.
Aktualizacja.
Osoby, które zadeklarowały się w niesieniu pomocy nowym graczom i znajdują się na powyższej liście proszone są o potwierdzenie swojego udziału w akcji poprzez pm do mnie lub wpis w tym temacie.
Jeśli nie otrzymam potwierdzenia wciągu tygodnia, imię zostanie wykreślone.
Ogłoszenie dotyczy również osób których nie ma na liście, a chciałyby się na niej znaleźć.
D.
_________________ Teraz jeśli nie podlizujesz się Dziadowi nie masz życia w grze.
na oli a jestem uber mega super koxem i pvp master
Każdy ma w sobie trochę z dziada.
Nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Ostatnio zmieniony przez Dziad Czw 19 Lis, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum